De hekkensluiter stond voor Klick 1 op het programma en dat is SCMH. SCMH mag dan wel onderaan staan maar gemakkelijk was het in de vorige ontmoeting niet. Dus stond Klick ‘15 op scherp, het scoren moet beter dan de laatste wedstrijden.

Klick ‘15 begon meteen sterk en speelde haar eigen tempo, hoog en gecontroleerd. Dit leverde een 2-0 voorsprong op en met een 5-3 voorsprong begon Klick ‘15 aan een fraaie reeks doelpunten. Met maar liefst 5 doelpunten op rij loopt Klick uit naar 10-3 en met 10-4 gaan de teams de rust in. Na de rust kan SCMH even iets terug doen maar met 12-6 begint Klick ‘15 wederom met een reeks doelpunten. Met fraai spel en mooie kansen vallen ze nu wel, deze keer zeven op een rij en daarmee wordt de stand veilig gezet, 18-6. Met voor beide teams nog een doelpunt wordt deze wedstrijd overtuigend afgesloten, eindstand 19-7.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne 5x, Marja Derks en Anja Derks 4x, Lotte Selten 3x, Mieke Selten 2x en Ellen Selten 1x.

Ook v. Grinsven/Albers-Klick 2 was deze week zeer succesvol. Afgelopen vrijdag speelde zij een inhaalwedstrijd tegen Prinses Irene. Deze werd overtuigend gewonnen met 11-7. Afgelopen zondag speelde zij thuis tegen Corridor, ook hier wist Klick de korf gemakkelijk te vinden en houdt de twee punten met 15-8 in eigen huis.

De Peelkorf MW2 - Klick '15 MW1: 6-5
Klick '15 MW2 - Spes (M) MW2: 6-14
Prinses Irene 2 - Klick '15 2: 11-7
De Horst B1 - Klick '15 B1: 7-5
Merselo D2 - Klick '15 D1: 3-7
MOSA '14 C1 - Klick '15 C1: 9-4
Klick '15 2 - Corridor 2: 15-8
Klick '15 1 - SCMH 1: 18-7