In de vorige ontmoeting won Klick ‘15 ruim van Ona/Astrantia maar in die wedstrijd verzuimde Ona/Astrantia om te scoren. Klick ‘15 realiseerde zich dat dit zomaar anders zou kunnen worden in deze tweede ontmoeting.

Tot 2-2 ging het gelijk op maar daarna was het Klick ‘15 die verzuimde te scoren en daardoor kreeg Ona/Astrantia ruim de tijd om een voorsprong op te bouwen. Klick ‘15 gaf wel goede druk waardoor de schade beperkt bleef tot 6-3. Na de rust had Klick ‘15 wat goed te maken, tot 8-5 lukte het Klick ‘15 niet om de achterstand te verkleinen maar daarna lijkt de korf gevonden. Met zes doelpunten op rij draait Klick ‘15 de achterstand om in een voorsprong van 8-11.  Dan lijkt de trefzekerheid weer ver zoek en is het zaak om veel druk te geven op de tegenstander, dit lukt maar Ona/Astrantia weet uit de kleine hoekjes toch te scoren en de stand weer op gelijke hoogte te brengen, 11-11. Anja Derks krijgt nog een strafworp die ze prima benut maar ook Ona/Astrantia weet op de valreep de korf nog te raken waardoor de eindstand op 12-12 komt. De punten worden gedeeld en dat betekent, aangezien Bladella gewonnen heeft van Jes, dat Klick ‘15 op een derde plek zal komen in de poule.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 5x, Kim Verbruggen, Marja Derks en Jolanda Bouwen 2x en Irma de Kleijne 1x.

v. Grinsven/Albers-Klick 2 speelde tegen de sterke tegenstander Korfrakkers. Klick ‘15 gaf goed verweer en kon in de eerste helft prima bij blijven, 7-6. Na de rust maakte Klick ‘15 snel gelijk maar dan gaat Korfrakkers er met de voorsprong vandoor naar 12-7. Klick ‘15 komt goed terug maar ook Korfrakkers blijft scoren, Korfrakkers blijkt uiteindelijk de betere partij en wint de wedstrijd met 18-10.
Voor Klick '15 scoorden: Sanne van de Broek (3x), Britte Verhoeven, Sanne Verhoeven (2x), Dymphe van den Berg, Channe Janssen en Adrianne Zegers (1x).