Na een week rust vanwege de weersomstandigheden mocht Juliana aantreden in Wanroij tegen het altijd lastige Constantia. Wat echter al het hele seizoen een groot probleem is, brak ook deze zondagmiddag weer op. Juliana kwam niet tot scoren.

Constantia startte sterk aan de wedstrijd, en probeerde met vroeg druk zetten het initiatief naar zich toe te trekken. In de eerste 10 minuten lukte dik ook vrij aardig, en werd Juliana ver terug gedrongen. Echte grote kansen wist de Wanroijse ploeg echter niet af te dwingen. De eerste de beste keer dat Juliana er gevaarlijk uit kwam kreeg het een vrije trap te nemen nadat Camiel van Geenen op zo'n 25 meter recht voor het doel onderuit werd gelopen. Deze vrije trap werd door Berry van Krijl hard en laag langs de muur op doel gevuurd. In de Wanroijse muur kreeg er nog net iemand een voetje tegen, waardoor de bal voor de voeten viel van Dave van Dommelen. Deze nam de bal goed aan en kwam oog in oog te staan met de Wanroijse doelman. In het vervolg kon Dave net niet het beslissende tikje geven waardoor de Wanroyse doelman redding wist te brengen. Hierna wist Juliana Constantie terug te dringen, maar toch was het de thuisploeg wat in de 21e minuut op voorsprong kwam. In een snelle uitbraak over links werd de bal ineens verplaatst naar de rechterflank, naar de geheel vrijgelaten Ton Aben. Deze wist met deze buitenkans wel raad en tikte de bal net langs de doelman en de paal in het net.

In de tweede helft probeerde Juliana door te gaan waar het de eerste helft gestopt was, druk zetten op de thuisploeg. Weliswaar leverde dit Juliana veel balbezit op, maar verder dan een halve schietkans van Camiel van Geenen, en een vlammend schot van Berry van Krijl wat voor de doellijn smoorde in overdaad aan Constantia verdedigers kwam Juliana niet. In de tegenstoot bleef Constantie gevaarlijk, zo eindigde in de 75e minuut een schot van een meter of 10 op de lat van het Juliana doel, en een vijftal minuten later eindigde een schot vanaf links op de paal. In de laatste fase van de wedstrijd probeerde Constantia vooral het spel te ontregelen. Dit leidde er alleen maar toe dat de jarige Tom Heerbaart in de slotfase nog getrakteerd werd op een verdiende gele kaart, en kon Constantie de 1-0 voorsprong over de streep trekken.