Foto: Tien van Tienen

De organisatie kan ook dit jaar weer terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Mills biljarttoernooi. 40 deelnemers verdeeld over 4 klasse hebben van 6 februari tot 16 februari gespeeld om de hoogste eer.

De beste drie per poule gingen naar de finalerondes die gehouden werden op 17 februari en hier ging het er zeer spannend aan toe.

In de halve finale won Peter Royendijk van Frans Jacops en won Wim Linders van Jan v.d. Linden. De finale tussen Wim Linders en Peter Royendijk werd met glans gewonnen door Wim Linders. Uitzonderlijk was de deelname van Mina Hendriks, zij is maar liefst 93 jaar en ook nog winnaar van de poule.

De voorzitster van de KBO Anneke Punt reikte de prijzen uit en overhandigde Mina Hendriks een bos bloemen. Ook bedankte zij de commissie Jan schraven, Herman van Bommel en Jo Berents voor het organiseren van dit toernooi. Ook was er een woord van dank aan alle sponsoren en de medewerkers van Cultureel Centrum Myllesweerd waar dit 39e Mills biljarttoernooi werd gehouden.

Uitslagen:

Poule A
1 Jan Weemen, 2 Peter Royendijk, 3 Frans Jacops

Poule B
1 Herman v Bommel, 2 Martien Selten, 3 Jan Schraven

Poule C
1 Wim Linders, 2 Wiel v. schipstal, 3 Harrie v.d. Linden

Poule D
1 Mina Hendriks, 2 Jan v.d. Linden, 3 Ton v. Lieshout