Dinsdag 21 februari, Zaal Royal Mill - Ben van Vorst begon de eerste wedstrijd en moest deze helaas in 3 games afgeven. Hans Vossenberg trok de stand weer gelijk door een knappe overwinning in vier games waarbij de laatste 3 games allemaal met slechts 2 punten verschil eindigde.

Arjan Jilisen mocht de derde partij aan de bak en won deze uiteindelijk, na een achterstand van 2-0, in de vijfde game. De dubbel kon door het Millse koppel niet worden gewonnen en zo stond het weer gelijk 2-2.

Hans wist met veel souplesse ook zijn tweede partij in winst om te zetten en zo was daar weer de voorsprong. Ben wist ook zijn tweede partij niet te winnen, maar Arjan wel en zo was er weer een voorsprong van 4-3. In de derde partij kwam Hans toch iets te kort en zo was de stand weer gelijk.

Arjan wist ook zijn laatste partij te winnen en staat nog steeds op 100% winst. Helaas kon Ben de laatste pot niet over de streep trekken en zo was de eindstand een zeer verdiende 5-5.

Met dit Resultaat komt Mitac 3 voorlopig op een tweede plaats achter koploper DTS 3. Toch wederom een knappe prestatie van de mannen van team 3 die na 4 wedstrijden nog steeds ongeslagen zijn.