De laatste wedstrijd van het seizoen is voor Klick '15 tegen de nummer 2 Bladella. Er staat niets meer op het spel maar bij winst is de tweede plek voor Klick '15!

Ondanks dat er drie basisspelers ontbreken gaat Klick 1 met goede aanvulling uit Klick 2 sterk van start. Verdedigend zijn beide partijen sterk. Zowel Bladella als Klick '15 lukt het de eerste 20 minuten niet om te scoren. Daarna lukte het Bladella beter om de kansen af te maken dan Klick '15 waardoor ze op een 0-2 voorsprong kwamen. Klick '15 krijgt vervolgens genoeg kansen maar het wil niet lukken om te scoren, uiteindelijk is het Jolanda Bouwen die voor de rust de korf voor Klick '15 weet te vinden. Met de rust staat er een magere 1-3 stand op het scorebord. Aangezien de wedstrijd nog open ligt start Klick '15 weer met frisse moed. Kim Vebruggen zorgt al snel voor de aansluiting, 2-3. Dan lijkt het weer veel moeite te kosten om de mooie kansen, die er wel degelijk zijn, te benutten. Bladella weet wel af en toe een doelpunt mee te pakken en loopt uit tot 2-7. Daarna scoren beide partijen nog twee keer maar Bladella behoud de tweede plek en Klick '15 blijft hiermee op een derde plek staan.
Voor Klick ‘15 scoorden: Kim Verbruggen 2x, Jolanda Bouwen en Irma de Kleijne 1x.