Op zondag 5 maart 2017 reisden de Dames B af naar Waalwijk om hun kampioenswedstrijd te spelen tegen Tachos. De zenuwen zaten er goed in, omdat de dames B van Tachos de 2de plaats op de ranglijst bezetten.

De dames van MHV werden goed aangemoedigd door het talrijke publiek dat was meegereisd.

MHV begon goed aan de wedstrijd, met een paar mooie goals maakten ze meteen al duidelijk wat ze in Waalwijk kwamen doen. Door kleine slordigheidjes kwam Tachos nog terug tot 4-7, maar de dames van MHV wisten het weer op te pakken en gingen met een voorsprong van 5-14 de rust in.

In de tweede helft stond de verdediging van MHV weer heel sterk en wist Tachos het eerste kwartier niet te scoren. MHV bleef scoren en er werd zelfs in de laatste seconde nog een mooie goal gemaakt. Iedereen heeft in deze wedstrijd het doel weten te vinden en zo werd er een eindstand van 9-32 behaald. Met deze ruime overwinning kunnen de Dames B van MHV zich nu met trots kampioen noemen.

We willen jullie van harte uitnodigen om op zondag 12 maart 2017 dit kampioenschap met ons te vieren. We beginnen met een wedstrijd tegen DOS’80. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur in sporthal de Looierij in Mill. We zouden het superleuk vinden als iedereen ons komt aanmoedigen en na de wedstrijd in de kantine met ons een feestje komt vieren!