Nog niks is zeker bij Taflan 2, behalve dat het spannend blijft tot de laatste wedstrijd. Deze week moest Taflan een goede score neerzetten tegen Herpen.

Kevin Pluk, Rene van Dijk en Juan José van der Linden speelden de enkelwedstrijden. Joan Arts speelde mee met het dubbelspel. Na een lastig begin, kwam taflan snel met 3-0 voor. De druk stond nu op Joan en Kevin om er 4-0 van te maken. Dat lukte door een ijzersterk dubbel. Daarna liep Taflan uit naar 5-0. Juan verloor de zesde wedstrijd met 15-13 in de vijfde game. Dat hield Taflan niet tegen om de overige wedstrijden te winnen. Uiteindelijk stond er een zeer nette 1-9 overwinning op het scorebord. Dus drie enkelwedstrijden voor Kevin en Rene en twee voor Juan.

Het eerste team had duidelijk een mindere dag. Tegen Tafeltennis Nijmegen werd met 7-3 verloren. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops hadden niet hun beste avond. Jörgen speelde wel sterk en won twee wedstrijden. Jan won ook nog een wedstrijd, maar moest de laatste wedstrijd geblesseerd laten lopen.

Het derde team had helemaal een mindere dag. Ze zagen kopvrouw Francis van Kuppeveld op het laatste moment geblesseerd afhaken. Jeno Bongers, Wiljan Toonen en Jan Verstegen speelden tegen net als team 2 tegen Herpen. Alleen was het resultaat anders. Taflan 3 wist geen punten mee te nemen er werd met 10-0 verloren.

Taflan 4 speelde op dinsdag tegen Herpen. Frans de Gruiter, Riky Sommers en Josina van Ras deelden de punten. De sterkste speler bij Taflan was Riky. Ze won twee wedstrijden, Frans en Josina wonnen beide één wedstrijd. Omdat ook het dubbel prooi was voor Taflan werd de punten keurig verdeeld. De stand doet vermoeden dan het spannend was en dat was het ook. De helft van de wedstrijden werden in vijf games gespeeld. Het dubbel werd in vijf games gewonnen en ook Frans wist een van de vijfsetters binnen te slepen.