Dartclub No-score uit Mill organiseert ook dit jaar weer een Open Millse Darts Trophy. Dat doen ze voor de 14e keer. Deze Darts Trophy bestaat net als voorgaande jaren uit 2 toernooien.

Op vrijdagavond 24 maart is er een toernooi voor individuele spelers en op vrijdag 31 maart voor koppels. De wedstrijden worden gehouden in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg nummer 9 in Mill. Daar kunt u zich ook inschrijven voor deelname. Ook kunt u voorinschrijven via de website van DC No Score. Voor het singeltoernooi kan dat tot en met donderdag 23 maart en voor het koppeltoernooi kan dat tot en met donderdag 30 maart.

De Open Millse Darts Trophy 2017 start op vrijdagavond 24 maart met een toernooi voor individuele darters. Dit toernooi begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. Deelname kost 8,00 euro per persoon en uiterlijk donderdag 23 maart dient de voorinschrijving hiervoor binnen te zijn. Inschrijven aan de wedstrijdtafel kan beide dagen tot 19.30 uur (Vol = Vol). Voor de winnaar (of winnares) ligt er een hoofdprijs van maar liefst 150,00 euro te wachten. Deelnemen aan het dubbeltoernooi op vrijdagavond 31 maart? Dan kun je je tot en met donderdag 30 maart voorinschrijven. Deelnemen kost 12,00 euro per koppel. 

Wie verslaat de winnaar van vorig jaar: Manfred van Daal bij het enkeltoernooi en wie verslaat de winnaars van vorig jaar bij het koppeltoernooi: Bjorn Fransen en Bjorn Fransen.

Zie voor meer informatie over dartclub No-score en de Open Millse Darts Trophy 2017 ook de Facebookpagina en www.dcnoscore.nl. Via deze site kan men zich ook aanmelden.
Meer informatie over deze Open Millse Darts Trophy is ook verkrijgbaar bij: Robert Kusters 06 - 12 26 68 88 en Stephan Weren 0485 - 47 07 37.

Meer weten over alle activiteiten in en rond ’t Lagerhuis? Zie www.lagerhuismill.nl.

Winnaars Open Millse Darts Trophy 2016

Manfred van Daal
Rik Hendriks
Ruben Relou
Peter van Bergen