Taflan 3 staat steviger op de tweede plek. Tegen Tafeltennis Nijmegen speelde Taflan met Jeno Bongers, Francis van Kuppeveld en Jan Verstegen.

Jeno moest noodgedwongen spelen met een nieuw batje, daar moest hij duidelijk nog aan wennen. Desondanks won één wedstrijd. Jan was in goeden doen en won twee wedstrijden. Voor Francis was het echter een wedstrijd waarvan ze niet zeker was of ze wel voluit kon spelen vanwege een blessure. Toch was ze de sterkste van de avond en won al haar wedstrijden. Het dubbel ging verloren waardoor een mooie 4-6 overwinning op Tafeltennis Nijmegen werd geboekt. Halverwege de competitie staan ze stevig op de tweede plaats.

Het eerste team blijft het lastig houden. Ze moesten het opnemen tegen de koploper Shot uit Wageningen. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschop hebben alle punten hard nodig om degradatie af te wenden. Marco speelde een sterke wedstrijd en won twee wedstrijden. Jan wist één enkel te winnen. Jörgen kwam te kort en won niks. Halverwege de competitie staat Taflan 1 laatste met drie punten achter de nummer 5. Ze zullen er vol voor moeten gaan om degradatie af te wenden.

Taflan 2 moest het als koploper opnemen tegen de nummer twee Tafeltennis Nijmegen. Rene van Dijk begon voor Taflan met een makkelijke overwinning. Joan Arts speelde de tweede wedstrijd en dat was meteen een thriller. Na vier games (12-10 13-11 9-11 9-11) moest er een vijfde game aan te pas komen. Joan hield haar hoofd koel en won deze game relatief simpel met 5-11. Pas in de vijfde wedstrijd wist Tafeltennis Nijmegen te scoren. Ook de laatste wedstrijd was voor Tafeltennis Nijmegen. Door drie overwinningen van Kevin Pluk en twee van Joan en Rene stond er een zeer mooie 2-8 overwinning op het scorebord. Ze staan nu op een gedeelde eerste plaats.

Ook Taflan 4 speelde tegen Tafeltennis Nijmegen. Bij aankomst bleek dat ze maar tegen twee tegenstanders speelden. Riky Sommers, Tiny Arts en Frans de Gruiter hadden toch een lastige avond, maar door de drie punten die ze kregen wisten ze met 4-6 te winnen. Zowel Riky Frans als Tiny won één van de twee wedstrijden.