SES heeft de uitwedstrijd tegen Constantia verloren. In een rommelige wedstrijd op een erbarmelijk veld won de Wanroijse formatie met 4-3.

De wedstrijd was nog maar amper onderweg en Melvin v.d. Elzen schoot kansrijk jammer genoeg recht op de keeper. Hiermee was wel de toon gezet. SES heerste en kwam na 13 minuten verdiend op 1-0. Uit een misverstand tussen keeper en laatste man kreeg Melvin de bal in de voeten en kon hem in een lege goal schuiven. Daarna gebeurde er weinig. 5 minuten voor rust was het nog altijd 0-1. De ruststand was een ongelofelijke 3-2. Eerst schoot Melvin na een goede pass de 0-2 op het bord. 2 minuten later deed Wanroij wat terug en weer een minuut later stond het gelijk. In de blessuretijd van de eerste helft kende de Udense scheidsrechter een penalty toe aan de thuisploeg. De spits faalde niet.

Na rust viel meteen weer de gelijkmaker. Uit een corner kopte Melvin z'n derde binnen. Een kwartier later kwam SES goed weg met een venijnig schot op de binnenkant van de paal. Vijf minuten later schoot de Wanroijse formatie wel raak, toen de Langenboomse defensie niet in kon grijpen na een mooie solo. Beide teams kregen nog kansen. Gescoord werd er echter niet meer.