Vorige week nog wist Juliana één van de titelkandidaten van dit seizoen in eigen huis te verslaan. Deze week kwam koploper Haps naar Mill en Juliana wist voldoende tegenstand te bieden. Maar helaas zag Lieze Uijen als pupil van de week Juliana toch verliezen.

De eerste helft kwam maar moeizaam op gang. Beide ploegen wilden wel vooruit voetballen, zonder echter hun hechte defensie uit het oog te verliezen. In eerste instantie speelde het spel zich dan ook vooral af op het middenveld. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Hapse Boys langzaam maar zeker de overhand, wat in de 20e minuut meteen leidde tot een enorme kans. Vanuit het Hapse middenveld werd de bal met een lob tussen de Millse defensie en de keeper gespeeld. Joost van de Groes was hier als de kippen bij en leek net iets eerder als de Millse doelman bij de bal te zijn. De bal viel hierna over de keeper en kon door de Hapse spits eenvoudig worden binnengetikt. De scheidsrechter van dienst Celik uit Oss oordeelde echter anders. De Hapse spits zou tegen de Millse doelman zijn opgesprongen binnen de 5 meter en hij keurde derhalve het doelpunt af.

Mede dankzij de inzet van Tom van de Heuvel kwam er in de 2e helft meer voetbal in de ploeg en zette Juliana vanaf de aftrap druk op de Hapse defensie en wist zo ook gevaar te stichten. 3 minuten na de rust mocht Juliana op zo'n 20 meter van het doel een vrije trap nemen. De bal van Berry van Krijl leek via de muur in de bovenhoek van het doel te verdwijnen, de Hapse doelman wist echter op het laatste moment redding te brengen en de bal over te tikken. Enkele minuten later was het dezelfde Berry van Krijl die na een uitstekende 1-2 met Justin Jacops de achterlijn wist te halen en vervolgens de bal panklaar bij de 2e paal kon leggen. De volledig vrijstaande Andy Veld schoot de bal uitstekend binnen, maar wederom was het de Hapse doelman die met misschien wel zijn beste redding van het seizoen de bal uit zijn doel wist te ranselen. Helaas werd zo'n 7 minuten voor tijd met een steekpass de Hapse invaller Luuk Crommentuijn diep gestuurd. Roel Janssen dacht te bal nog te kunnen blokken, maar juist hierdoor kwam er een wat rare curve aan de bal waardoor deze onder de Juliana doelman door in het doel verdween. 0-1.