De onderlinge strijd tussen de nummers 1 en 2 in deze poule, Vollan MC1 en Saturnus HC MC1 leverde voor Vollan helaas niet het gewenste resultaat op.

Waarschijnlijk was de ploeg te gespannen om vrijuit te kunnen spelen in deze titelstrijd. Met de overtuigende setstanden van 12-25 / 16-25 / 13-25 en 22-25 kunnen we gerust spreken van een verdiende overwinning voor de ploeg uit Uden waarmee zij het kampioenschap veilig wisten te stellen. Felicitaties aan het adres van de ploeg uit Uden zijn dan ook op zijn plaats.

Vollan DS1 wist bij voorbaat al dat het een lastige klus zou worden om in de uitwedstrijd tegen Active Rooij uit Venraij punten te gaan halen. Vollan startte nog wel sterk aan de wedstrijd en wist in de beginfase van de wedstrijd de ploeg uit Venraij nog wel bij te benen maar naarmate de wedstrijd vorderde werd het klasse-verschil steeds duidelijker en het geloof in eigen kunnen aan de kant van Vollan daalde zienderogen. Dieptepunt was de 3de set waarin Vollan volledig werd weg geserveerd en met een setstand van 25-12 ging ook de 3de set naar Venraij. Frapant dat bij een 3-0 achterstand, waarbij de nederlaag al een feit is, Vollan op karakter de 4de set nog wist te winnen en zo toch nog een puntje mee naar Langenboom kon nemen.

Vollan D2 wist een knappe 3-2 zege te behalen tegen de nummer 2 van de ranglijst Luctor uit Rijkevoort. Gezien de setstanden kennelijk een gelijkopgaande strijd in de sporthal in Rijkevoort. 19-25 / 25-17 / 22-25 / 25-18 en 17-19! Zeker de setstand in de 5de set getuigt van een spannende ontknoping waarmee de wedstrijd vermoedelijk een hoge amusementswaarde behaalde.

Vollan D3 leed een kansloze 0-4 nederlaag tegen de kampioensploeg in deze 3de klasse, Achilles uit Beugen.