Maar liefst drie van de vier teams speelden tegen Herpen. Alleen Taflan 1 speelde niet tegen Herpen. Van alle teams was de uitslag van Taflan 2 het beste. Er werd met 9-1 gewonnen.

Rene van Dijk, Juan José van der Linden en Kevin Pluk speelden de enkelwedstrijden. Rene begon wat zenuwachtig aan de wedstrijd, maar wist zijn eerste wedstrijd in vijf games te winnen. Na drie enkelwedstrijden werd het dubbel gespeeld door Joan Arts en Kevin. Ook deze werd gewonnen waardoor er al snel een 4-0 voorsprong op het scorebord stond. Taflan stoomde zelfs door naar 8-0. In de negende wedstrijd verloor Juan net als de vorige keer van Flip van Zuylen. Rene zorgde voor het negende punt. Er werd dus met 9-1 gewonnen.

Het derde team had een lastigere avond. Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Riky Sommers verweerden zich kranig tegen de kampioen, maar ze konden niet voorkomen dat Herpen met 3-7 wist te winnen. Riky won als invaller nog wel twee games, maar meer zat er niet in. Wiljan won twee wedstrijden en Jan won één wedstrijd. Taflan 3 heeft nog 5 punten nodig om zeker te zijn van de tweede plek.

Ook Taflan 4 verloor van Herpen met 3-7. Tiny Arts, Josina van Ras en Frans de Gruiter kwamen netjes op een 1-0 voorsprong door winst van Tiny. Herpen scoorde echter snel drie punten achter elkaar waardoor Taflan tegen een 1-3 achterstand aankeek. Na winst van Josina werd de achterstand teruggebracht tot één punt. Even later stond er toch een 3-7 verlies op het scorebord. Alle Taflanners wisten één wedstrijd te winnen.

Het eerste team had een lastige opgave. Ze speelden tegen TN uit Nijmegen. Jan van der Linden, Marco de Klijn en invaller Joan Arts speelden een sterke wedstrijd. Jan won één wedstrijd en Marco wist twee keer te winnen. Invaller Joan Arts, die zelf twee klasse lager speelt, wist door prima spel twee wedstrijden wist te winnen. Hierdoor kwam een mooie 5-5 op het scorebord.