Dinsdag 11 april mochten de Millse mannen van MITAC 3 aantreden tegen het lastige TCB 8 uit Beuningen. Het werd een zwaar bevochten strijd voor beide teams.

MITAC dat in hun laatste competitiewedstrijd van dit seizoen te voor schijn kwam met Ben van Vorst, Quentin van Overdijk en Arjan Jilesen en dus zonder de goed presterende Hans Vossenberg kreeg het vanaf de eerste wedstrijd al meteen lastig. Arjan Jilesen mocht deze keer het spits afbijten en verloor een van de weinige wedstrijden van dit seizoen. In de tweede wedstrijd wist Quentin de stand weer gelijk te trekken. Het begon er zelfs erg goed uit te zien toen Ben van Vorst ook zijn wedstrijd in 5 games won.

Het dubbel wat gespeeld werd door Quentin en Arjan ging nipt verloren met 11-9 in de 5e game waardoor de stand naar 2-2 werd gebracht. Quentin verloor zijn tweede enkel partij in 3 games en ging TCB aan de leiding met 2-3. Arjan wist met heel veel pijn en moeite de stand weer gelijk te trekken in een wedstrijd waarin hij vooral tegen zichzelf aan het spelen was en de Millse mannen stonden weer op 3-3.

Na de 3-3 leek de pijp bij de Millse mannen leeg voor dit seizoen en werd het uiteindelijk 4-6 en leed MITAC 3 zijn 2de nederlaag van dit seizoen.

Ondanks de nederlaag kunnen de mannen van MITAC 3 terug kijken op een uitstekend seizoen! Waar eerst gedacht werd dat ze zouden degraderen uit de 5de klasse presteren ze het nu om 2de of 3de te eindigen. Dit is echter nog afhankelijk van de wedstrijden van andere teams die nog gespeeld moeten worden.