Pupil van de week Lars v.d. Cruijsen ziet op 2e paasdag dat zijn Juliana snel uit de startblokken schiet.

Want Juliana scoort al in de derde minuut als Andy Veld het strafschopgebied binnenstormt en de bal keurig opzij legt zodat Dave van Dommelen de bal eenvoudig in het Cuijkse doel kan schuiven. Dit doelpunt wordt echter wegens vermeend buitenspel afgekeurd.

Een paar minuten later krijgt Siol op 35 meter afstand een vrije trap toebedeeld. Yassin Boussief weet hiermee wel raad want met zijn rechtervoet weet hij de bal, gedragen door de wind, in de kruising te jagen. In de dertiende minuut onderneemt Tom van den Heuvel een prachtige rush over de rechtervleugel en met zijn voorzet vindt hij Justin Jacops. Diens inzet wordt door een Siol verdediger van de lijn gehaald. Verder gebeurt er in de eerste helft niet veel meer.

Ook in de tweede helft begint Juliana fel en al vanaf de aftrap wordt met een lange bal Dave van Dommelen alleen voor de keeper gezet. Door snel uitkomen weet de Siol doelman een doelpunt te voorkomen.

Juliana heeft de hele tweede helft het initiatief maar komt pas in de 65e minuut op gelijke hoogte omdat het een penalty krijgt toegewezen. Jelle Staal wordt bij een hoge voorzet in de rug gelopen en natuurlijk weet aanvoerder Berry van Krijl met zo’n buitenkansje wel raad: 1-1.

Even later schiet de Millse spits Andy Veld na een fraaie individuele actie vanaf de linkervleugel net voorlangs. In de 75e minuut krijgt Siol opnieuw een vrije trap ver van het Juliana doel en ook deze keer staat Boussief achter de bal maar nu weet de uitstekend keepende Jimmy Hendriks de bal schitterend uit de kruising te tikken. Misschien hierdoor gefrustreerd krijgt dezelfde Boussief even later een rode kaart van de goed leidende scheidsrechter Smits na een grove overtreding op Tom Gerrits. In de resterende minuten volgt er een stormloop van Juliana op het Cuijkse doel maar tot grote kansen komt het niet meer.

Door dit gelijke spel is Juliana nog steeds niet zeker van klassebehoud en is de wedstrijd van a.s. zondag in Zeeland van groot belang voor de Millenaren.

Juliana - Siol: 1-1 (0-1)

Scheidsrechter: Smits