Siebers / Klick '15 stond afgelopen zondag tegenover Corridor, wederom een belangrijke wedstrijd. Klick '15 moet punten pakken om niet in de degradatiezone te komen.

Rian Derks scoort al snel het eerste doelpunt maar Corridor komt op gelijke hoogte en daarmee wordt de trend van de wedstrijd gezet. Klick '15 neemt telkens het voortouw maar Corridor maakt gelijk. Toch lukte het Klick '15 om een aantal keren een voorsprong van twee doelpunten te pakken maar Corridor scoort gemakkelijker dan Klick '15. Zoals in de voorgaande wedstrijden is bij Klick '15 ook in deze wedstrijd het scoren het probleem.
Klick '15 kan met een 8-6 voorsprong de rust in maar voor alle speelsters was het duidelijk dat er nog niets gespeeld is.

In de tweede helft is het Corridor die sterk scorend begint en de voorsprong van 8-9 pakt. Daarna gaat het, net zoals in de eerste helft helemaal gelijk op. Daardoor blijft het spannend tot aan het einde van de wedstrijd. Ellen Selten zet voor Klick '15 de stand vlak voor het einde van de wedstrijd op 14-13. De verdediging kan Corridor echter niet belemmeren om gelijk te maken. Dan breekt de laatste minuut aan waarin in de laatste seconden Lotte Selten 15-14 scoort. Helaas ziet de scheidsrechter elders een aanvallende fout van Klick '15 waardoor het doelpunt afgefloten wordt. Dit voelt natuurlijk zuur voor Klick '15 maar de punten moeten worden gedeeld en over twee weken zal Klick '15 wederom proberen de punten te pakken.
Voor Klick '15 scoorden:  Marja Derks 4x, Ellen Selten 3x, Irma de Kleijne 2x, Anja Derks, Rian Derks, Britte Verhoeven, Mieke Selten, Lotte Selten.

v. Grinsven / Albers Klick 2 - Corridor 2

Klick 2 stond eveneens tegenover Corridor, in de beginfase is het voor de thuisploeg lastig om te scoren daardoor bleef het aantal doelpunten deze wedstrijd beperkt. Klick '15 was echter duidelijk sterker dan Corridor en winnen relatief makkelijk met 11-3.