Taflan, opgericht in 1967, bestaat dit jaar 50 jaar. Dit willen we vieren met zoveel mogelijk Taflanners uit heden en verleden.

Op zondag 7 mei vinden in de Wis in Langenboom de Langenboomse kampioenschappen tafeltennis plaats. Ben je oud-Taflanlid dan ben je hierbij uitgenodigd om mee te spelen. Er zullen speciale poules gemaakt worden, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan spelen.

Vanaf half 2 zijn alle oud-leden welkom die niet mee willen of kunnen spelen maar die het wel leuk vinden om nog een keer bij te kletsen en herinneringen op te halen. Er zal in de Wis ook een kleine overzichtstentoonstelling worden ingericht met onder andere oude foto’s.

Dus ben je oud-Taflanlid en wil je meespelen, geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., speel je niet mee dan zien we je graag vanaf half twee.

Ken je nog oud-leden dan is het verzoek om deze link met ze te delen zodat we zoveel mogelijk oud-Taflanners bereiken. Zie ook www.taflan.nl.