Het einde van de competitie is in zicht. Vorige week werden de kruisfinales gespeeld, welke zeer druk bezocht werden. Op dinsdag in Wanroij het team De Brink uit Sint Anthonis tegen het team De Wis-Keuen uit Langenboom.

Na 2 partijen was de stand 17 -16 voor de “De Wis-Keuen”. Maar de laatste 2 partijen werden ruim door “De Brink” gewonnen.

Op woensdag bonden in Velp de teams “De Verzamelaars”’ en “Nooit Volleerd”, beide uit Wanroij, de strijd aan. De eerste 2 partijen werden een ruime overwinning voor “Nooit Volleerd”, omdat Henk van de Burgt een topdag had en zijn tegenstander geen schijn van kans gaf. De 2 resterende partijen waren met 1 punt verschil in het voordeel van “De Verzamelaars”, maar konden de achterstand niet meer goed maken.

“Nooit Volleerd” gaat in de finale de strijd aan tegen “De Brink”. Om de 3e en 4e plek wordt dan gestreden door “De Verzamelaars” en “De Wis-Keuen”.

Het zullen spannende wedstrijden worden op dinsdag 9 mei in de “De Wester” te Mill, aanvang van de wedstrijden 12.30 uur, daarna prijsuitreiking aan de kampioenen seizoen 2016 - 2017.

Nieuwe teams voor het seizoen 2017 - 2018 kunnen zich vóór 1 juni aanmelden bij Frans Maas 06 - 51 39 03 95 of bij Willy Driessen 06 - 54 92 20 24 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Elk team bestaat uit 6 spelers (minimaal 5). De wedstrijden worden op de middag gespeeld in het begin van elke week van september t/m mei.