Onlangs heeft Dimitri van Hal, namens Divhal uit Langenboom, een bordsponsor contract getekend. Dimitri en Marlein waren samen met hun kinderen Bosa (9) en Nova (6) bij SES te gast om het bord te presenteren en gingen na afloop met Nort voor het bord op de foto. 

Divhal

Divhal is de ideale partner en groothandel in en rondom uw bedrijf of huis! Gespecialiseerd op het gebied van klimmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). In de webshop biedt Divhal een totaal assortiment aan van semiprofessionele en professionele producten van o.a. 3M, Uvex, Moldex en meer.

Al deze producten zoals, trappen, ladders, kamersteigers, rolsteigers en werkstellingen zijn specifiek geselecteerd op toepasbaarheid, duurzaamheid en veiligheid en kunnen, indien gewenst, op maat gemaakt worden. Divhal is bovendien gecertificeerd om klimmaterialen te inspecteren en te keuren, door beide diensten aan te bieden verkleint het bedrijf de kloof tussen de professionele gebruiker en de consument.

Divhal beschikt over de benodigde technische kennis en ervaring om uw te voorzien van het juiste advies. De gewenste product(en) kunnen gratis afgehaald worden, waar altijd een kopje koffie voor u klaar staat.

Namens de sponsorcommissie willen we Dimitri en Divhal bedanken voor hun sponsoring.