Op zaterdag 27 mei 2017 vindt de 18e editie van het Rabobank E-F jeugdtoernooi plaats bij Sc. St. Hubert. Het toernooi heeft dit jaar wederom een vol deelnemersveld.

Er zullen ruim 300 voetballers en voetbalsters deelnemen aan het toernooi. Met veel verschillende deelnemende teams uit de regio draagt het toernooi bij aan het bieden van spelplezier en prestatiegericht voetbal voor de jongste jeugd.

De F-jeugd begint de wedstrijden om 9 uur en zullen de finale wedstrijden starten rond de klok van 12 uur. De E-jeugd zal de wedstrijden beginnen rond half 2. Voor hen eindigt het toernooi om half 6. Naast spelen of bekijken van de wedstrijden kunnen de kinderen zich ook vermaken op een luchtkussen.

Alle betrokken partijen zijn van mening dat bij een sportieve dag ook een gezonde snack hoort. Om die reden is het assortiment van de kantine uitgebreid met fruit en broodjes gezond.

Het toernooi vindt plaats op sportpark Het Breexsel; Voortsestraat 18, 5454 GR te St. Hubert.

Als toernooiorganisatie hopen wij natuurlijk dat u de voetballers en voetbalsters komt aanmoedigen. Iedereen is van harte welkom. Graag zien wij u verschijnen op zaterdag 27 mei tijdens het Rabobank E-F jeugdtoernooi 2017!