Afgelopen zaterdag speelde Juliana JO 9-3G hun laatste wedstrijd in Cuijk. Bij winst of gelijk spel zouden ze kampioen worden.

De jongens en meisjes begonnen nerveus aan de wedstrijd en kwamen vrij snel op 1-0 voorsprong door een goal van Thijn. Merle maakte halverwege de 1e helft een mooie goal als keeper door de bal in 1 keer in de goal van de tegenstander te schieten. Hierna kwam JVC beter in het spel en met de rust was de stand 1-2 voor Juliana.

Door goede tactische aanwijzingen van Hylke en Jürgen begon de tweede helft. Iedereen nog steeds zenuwachtig maar onze keepster Merle stond haar “mannetje”. 5 minuten voor tijd maakte Jasmijn de bevrijdende 1-3 en was de wedstrijd gespeeld. Door een ongelukkige eigen goal werd het zelfs 1-4 en was Juliana Kampioen.

Van harte gefeliciteerd Jurre Thijn, Merle, Noor, Jens, Ties, Jasmijn, Sanne en Roob met deze geweldige prestatie!