Biljartvereniging De Wester heeft weer eens een districtskampioen. Driebandenteam De Wester 1, met als basisspelers Erik Paters, Sven Nabuurs en Robert Bardoel, is kampioen in de hoogste klasse driebanden- klein van het district Nijmegen geworden!

In de teamfinales in Wijchen werd in de beslissende wedstrijd Boslust 2 uit Groesbeek verslagen. Dit team mag het district Nijmegen nu in het Gewest gaan vertegenwoordigen!
De winnaar daarvan mag een gooi doen naar het Nationaal Kampioenschap. Van harte proficiat mannen. Een geweldig eerbetoon aan Jan Nabuurs, die dit team jaren geleid heeft en dit seizoen helaas niet meer heeft kunnen afronden.
Libreteam de Wester 3 veroverde in de teamfinales klasse C4 een mooie 2e plaats. Het team van Heideroosje uit Nijmegen was net een maatje te groot. Toch ook een hele mooie prestatie!

Nacompetitie Bandstoten

De Zwijntjes 1 (Venzelderheide) - De Wester 1: 7-0

En weer moest dit team afreizen naar ’t Ven, na vorige week met 5-2 gewonnen te hebben. Deze keer was het andere koek en verloren Erik Paters, Twan Arts en Robert Bardoel kansloos.

Programma

Woensdag 17 mei: De Wester 1 - Luctor 3 (Oploo)
Dinsdag 23 mei: Luctor 1 - De Wester 2
Dinsdag 23 mei: De Wester3 - Luctor 2