Apollo niveau 4.1 mocht afgelopen zaterdag hun kunne laten zien tijdens de regiokampioenschappen in Eindhoven. Het team bestaat uit Lotte, Meike, Vera, Brecht en Lieke, onder leiding van coach Pauline moest het team strijden tegen de andere kampioenen van regio Zuid.

In de eerste wedstrijd stond Peelpush N4.2 tegenover Apollo, al snel bleek dat dit team een maatje te groot was. Met ruime cijfers werden beide sets verloren. Na de eerste wedstrijd hadden de meiden 1,5 uur pauze om even bij te komen van de zenuwen en zich te herpakken. De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen het jonge Sliedrecht sport. De meiden lieten zich van hun beste kant zien en wonnen de wedstrijd.

In de laatste wedstrijd tegen Furos streden ze om een 2e plek in de poule, wat zou betekenen dat ze door zouden zijn naar de volgende ronde. De 1e set was een opgaande strijd, echter was Furos iets gelukkiger in het spel en wonnen zij de eerste set en daarmee ook meteen een plek in de volgende ronde. De 2e set lieten de meiden van Apollo de jongens van Furos alle hoeken van het veld zien, een mooie afsluiting van het seizoen. Met een gelijk spel werd dit toernooi afgerond en kan Apollo terugkijken op een geslaagd seizoen.