Vrijdag 26 mei 2017 vond in Gennep het Roze Vogol Youth Xperience toernooi plaats. Dit jaar deden deze Langenboomse meiden: Fien, Isa, Lieke, Luna en Lyanne, voor het eerst mee.

De voorbereidingen werden getroffen. Er werd een leuke teamnaam bedacht: Vollan Volley Vrollie. Ook werd er een mooi spandoek gemaakt. Op naar het toernooi.

Het was een door Flamingo’s perfect georganiseerd toernooi. Het was prachtig weer en er werd door iedereen fanatiek gespeeld. De Vollan Volley Vrollie wisten in de eerste pouleronde (3 wedstrijden) iedere wedstrijd te winnen. Ook de halve finale werd gewonnen. Op naar de finale en strijden voor de eerste plek. Er werd in de finale goed tegenstand geboden door de Sint-Anthonisse meiden, maar Vollan werkte super hard voor iedere bal. Met een prachtige winst gingen de gouden medailles mee naar Langenboom.

En niet alleen de gouden medailles ging mee naar Langenboom. Ook kregen de Vollan Volley Vrollie de eerste prijs voor het mooiste spandoek van het hele toernooi (75 teams).