Na maanden van voorbereidingen is het dan zover; het jubileumfeest van judovereniging Yama Arashi uit Wanroij. Ook uit de gemeente Mill en Sint Hubert hebben zij diverse leden.

Vrijdag 7 en zaterdag 8 juli zijn er tal van sportieve festiviteiten georganiseerd om dit prachtige jubileum inhoud te geven. Op vrijdag is er schooljudo; alle kinderen van de basisschool de Sprong betreden om toerbeurt de judomat om onder begeleiding van judoleraren en enkele judoka’s kennis te laten maken met deze mooie sport.

Op zaterdag komt voormalig wereldkampioen Marvin de la Croes naar Wanroij om twee clinics te geven. Aansluitend zijn er de jaarlijkse clubkampioenschappen, waarbij onze leden onderling op de judomat strijden. We nodigen hierbij alle belangstellenden uit om te komen kijken in sporthal “de Hoepel” te Wanroij. We sluiten de middag af met een demonstratie Aikido verzorgt door Tjalie Siegers. Daarna is er de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen; alle deelnemende judoka’s worden beloond met een prijs. Onze judoleraar Marcel Litjens zal bekend maken wie de judoka van het jaar is geworden, hij of zij mag de grote wisselbeker mee naar huis nemen.

We sluiten het jubileum weekend af met een besloten feestje. Mede dankzij een bijdrage van het WAC en een gift van Antonis onderdelen Boxmeer, kan judovereniging Yama Arashi deze festiviteiten plaats laten vinden. Judovereniging Yama Arashi bestaat 40 jaar, 40 jaar judo in Wanroij. Mede dankzij inzet van onze judoleraar Marcel Litjens, bestuur en tal van vrijwilligers staat Yama Arashi weer op de kaart. Dat is waar wij allen super trots op zijn!

Zie voor meer informatie onze website www.yama-arashi.nl.