De zeven terraswerkers van TCL.

Vrijwilligers van de Langenboomse Tennisvereniging TCL steken deze zomer hun handen flink uit hun mouwen. Alles moet er spik en span bij liggen als het tennisgoud en zilver weer verdeeld gaat worden op 27 augustus. Dat wordt peentjes zweten voor de aanpakkers.

Onlangs werd het dak van het paviljoen vernieuwd en het terras overkapt. Ook krijgen de tennisbanen een flinke onderhoudsbeurt en zijn de doucheruimtes onder handen genomen. In en om het tennispaviljoen zullen de komende zomerse weken nog meer verschillende werkzaamheden plaats gaan vinden.

Afgelopen week moest de oude bestrating wijken. Een groepje aanpakkers zorgde ervoor dat alle oude tegels netjes op pallets werden gestapeld. Natuurlijk was ook Willy Vermeulen van de partij (op de foto: tweede van links) om haar steentje bij te dragen aan deze klus. Zij is namelijk ook één van de organisatoren van het TCL Tennis je Rijk-toernooi. “Dit jaar moet het evenement weer een hoogtepunt worden voor onze vereniging en de vele tennisliefhebbers die op ons gouden toernooi afkomen.” Het goud is namelijk wederom de hoofdprijs voor één van de winnende koppels van de zevende editie van het Open Zomertoernooi Langenboom. Dit vindt plaats van 19 tot en met 27 augustus.

“Om kans te maken op deze waardevolle prijs moet je in ieder geval als koppel voor zaterdag 5 augustus inschrijven via www.toernooi.nl”, zegt Willy. “Omdat het toernooi een echte ‘trekker’ in de regio is, rekenen wij als organisatie wederom op een volle bak. Ook hopen wij veel publiek te verwelkomen. Mensen kunnen spannende tenniswedstrijden bekijken en meteen genieten van het opgeknapte en sfeervol versierde tennispark.”

Volg de ontwikkelingen via de speciale “Tennis je rijk Zomertoernooi” Facebook-pagina.