Dit jaar bestaat de damesafdeling van S.E.S. Langenboom 40 jaar! Dit bijzondere feit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is er op zaterdag 2 september a.s. een reünie gepland met een feestelijke afsluiting.

We beginnen deze jubileumdag om 14.30 uur op sportpark ‘De Kogelberg’. Huidige speelsters, oud-speelsters en de begeleiding worden hartelijk ontvangen met een bakje koffie of thee. Rond 15.00 uur zullen we met z’n allen het veld op gaan, want bij dit jubileum hoort natuurlijk een potje voetbal! Publiek is van harte welkom deze middag.

Na al die inspanning, is het tijd om gezellig te tafelen. Rond 18.30 uur zullen we, met alle dames en leiding, gaan eten.

Tot slot gaan we om 20.30 uur een feestje bouwen (incl. DJ)! Iedereen die S.E.S. en de dames een warm hart toedraagt, is van harte welkom.

Blijf up-to-date via onze Facebookpagina en meld je aan voor deze leuke dag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot 19 augustus.