Juliana Mill organiseert op zondag 10 september (aanvang 17.30 uur) een herdenkingswedstrijd voor Jamel El Boazzati. De club wil op die manier zijn genegenheid uiten voor de spits die twee maanden geleden overleed.

Niet met een moment van stilte, maar door middel van een wedstrijd vol actie en vrolijkheid. Zoals Jamel zelf ook altijd op het veld stond.

Niet zozeer zijn neusje voor de goal, bij ons eerste elftal of tot slot bij het veteranenteam. De lach was toch echt hét kenmerk van Jamel. Overal op de club zorgde hij voor stralende gezichten. Als echte clubman. In zijn rol als trainer, leider of andere functie. Een vrijwilliger die veel voor de club heeft betekend. Zo iemand moeten we eren.

Dat gaan we dus doen op 10 september. Samen. Met een wedstrijd waar iedereen mee kan spelen. Waar iedereen (vanaf 17.00 uur) welkom is. Dus voor alle leden van Juliana, voor de mensen van de NRF Mill, waar Jamel met heel veel plezier heeft gewerkt, en voor zijn oude clubgenoten bij Olympia’18 uit Boxmeer. Van jong tot oud, van man tot vrouw. Onze wens om met velen te komen. Om toch ook de nodige troost bij elkaar te vinden.

Aanmelden om mee te doen aan de herdenkingswedstrijd van Jamel kan bij Frans Janssen. Via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 06-39149891 met vermelding je voor- en achternaam, man/vrouw en je leeftijd. Juliana zorgt voor de voetbalshirtjes.

Graag tot ziens op 10 september om 17.00 uur namens voetbalclub Juliana Mill.