Pupil van de week: Marly Daverveld

Klick/MIKO 1 stond tegenover Ona/Astrantia. Klick/MIKO is nog puntloos en de dames waren er op gebrand om de punten thuis te houden.

In de eerste helft gaat het gelijk op qua score maar Klick/MIKO is duidelijk de betere partij. Verdedigend heeft Klick/MIKO de tegenstander goed in de greep maar aanvallend blijft het scoren achter waardoor Ona/Astrantia prima bij kan blijven, ruststand 4-4. Na de rust komt Klick/MIKO tegen de verhoudingen in, op een achterstand. Omdat de aanval nauwelijks tot scoren komt is het lastig om Ona/Astrantia weer in te halen. De verdediging doet wederom goed haar werk maar kan helaas niet voorkomen dat Ona/Astrantia hier en daar een doelpuntje meepikt. Klick/MIKO scoort nog twee keer in deze helft en dat is echt te weinig om de winst te pakken, eindstand 6-10.
Voor Klick/MIKO scoorden: Jolanda Bouwen 3x, Sanne Bens, Irma de Kleijne en Mieke Selten

v. Grinsven/Albers Klick-MIKO 2 - Korfrakkers

Klick/MIKO begon speelde tegen Korfrakkers uit Erp. Klick/MIKO begon goed aan de wedstrijd, er was een sterke focus en dat was nodig tegen deze sterke tegenstander. Het begin ging gelijk op, er werd om en om gescoord maar Klick/MIKO voelt dat er meer in zit en neemt de leiding waardoor de ruststand met een mooie voorsprong bereikt werd (7-4). Ook in de tweede helft weet Klick/MIKO de voorsprong te behouden maar in de laatste 20 minuten van de wedstrijd zet Korfrakkers Klick/MIKO aardig onder druk. Korfrakkers scoort gemakkelijk en weet in korte tijd op gelijke hoogte te komen. Klick/MIKO zet alles op alles om de voorsprong weer terug te krijgen maar dit zorgt voor een te geforceerd spel. Korfrakkers houdt het hoofd koel en weet daardoor zelfs op een 10-11 voorsprong te komen. Het lukt Klick/MIKO niet om deze nog gelijk te komen en moeten daarom genoegen nemen met een heel zuur verlies.

Be Quick MW1 - MIKO '76/Klick '15 MW1 10 - 5
MIKO '76/Klick '15 MW3 - Klick '15/MIKO '76 MW2 8 - 10
ONA D1 - Klick '15/MIKO '76 D1 8 - 0
DAKOS E1 - Klick '15/MIKO '76 E1 13 - 0
De Horst B1 - Klick '15/MIKO '76 B1 6 - 4
Klick '15/MIKO '76 2 - De Korfrakkers 3 10 - 11
Klick '15/MIKO '76 1 - Astrantia/ONA 1 6 - 10