Taflan moest met team 1, 2 en 3 naar Oni toe. Voor team 3 en 2 een zware opgave. Beide teams van Oni spelen mee om de titel, en de Taflanteams proberen klassebehoud veilig te stellen. Taflan twee zorgde echter voor een verassing.

Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk moeten volop knokken om degradatie te ontlopen na een mooie promotie vorig jaar. Na vorige week werd er gevreesd voor een nieuwe nederlaag. Rene verloor zijn eerste wedstrijd nipt en het leek een zware avond te worden. Maar door overwinningen van Joan, Kevin en het dubbel werd er brutaal een 1-3 voorsprong gepakt. Daar stopte het niet, na 7 wedstrijden stond er een zeer mooie 1-6 voorsprong op het scorebord. Uiteindelijk resulterend in een 3-7. Rene won een wedstrijd, Joan twee en Kevin was de sterkste met drie overwinningen.

Ook Taflan 1 wist met 7-3 te winnen. Jan van der Linden Rico Baars en Jörgen Bisschops speelden een verdienstelijke wedstrijd. Rico begon klagend aan de wedstrijd, maar herpakte zich later op de avond met twee overwinningen. Jan was echter aan Taflan kan de sterkste en wist alles te winnen. Jörgen zorgde voor één punt. Hierdoor stond er een nette 3-7 overwinning op het scorebord.

Taflan 3 ook moest het opnemen tegen de kampioenskandidaat. Een lastige wedstrijd dus. Juan José van der Linden, Jeno Bongers en Jan Verstegen hadden dan ook een moeilijke avond. Binnen no time stonden ze met 6-0 achter. Daarna kwam Juan op stoom en wist nog twee wedstrijden te winnen. Ook Jeno pakte nog knap een punt door met 11-9 in de vijfde game te winnen van een erg sterke tegenstander. Al met al werd er dus met 7-3 verloren.

Na afloop zijn spelers van alle teams nog gaan eten bij Ugala in Nijmegen een gezellig afsluiting van een succesvolle avond.