Op een nat veld speelde Klick vandaag tegen Klimroos uit Hoogeloon. Klick had wat opstartproblemen maar later in de eerste helft kwam Klick/MIKO beter op gang.

Door het verdedigende spel van Klick/MIKO moest Klimroos het van de afstandsschoten hebben. Klimroos scoort echter makkelijk van afstand waardoor Klick/MIKO de tactiek in de verdediging aanpaste en het scoren van Klimroos wat kan matigen. Het lukt Klick/MIKO echter niet om zelf aanvallend aan te haken, ruststand 11-5. In de tweede helft is Klimroos feller, wint de duels en onderschept de bal snel waardoor de verdediging van Klick/MIKO onder druk komt te staan. Klick/MIKO verdedigt sterk, dit zorgt voor minder doelpunten dan in de eerste helft maar aanvallend kan Klick/MIKO het verschil niet maken en moeten het uiteindelijk doen met een 17-9 stand wederom de punten bij de tegenstander laten.

Prinses Irene - v. Grinsven-Klick/MIKO 2

Klick/MIKO 2 begon goed aan de wedstrijd en opende meteen de score met twee doelpunten. Prinses Irene maakte echter snel weer gelijk en dan gaat het even gelijk op. Vlak voor het einde van de eerste helft weet Klick/MIKO het scoren weer op te pakken en loopt uit naar 3-6. In de tweede helft pakt Klick/MIKO goed door, na de openingscore van Sanne Rijbroek neemt Klick/MIKO een ruime voorsprong en verzekerd zich daarmee met twee punten, eindstand 6-15.