Met al twee overwinningen op zak, moest Juliana aantreden in Katwijk, tegen SIOL. SIOL is één van de ploegen die geacht worden bovenin mee te draaien, en daarom een goede graadmeter.

Juliana probeerde vanaf het begin de opbouw bij SIOL te verstoren, wat ook steeds aardig lukte en daardoor kreeg SIOL nauwelijks de kans om op de Juliana helft gevaarlijk te worden. Sterker nog het was Juliana wat als eerste leek te profiteren toen door het snelle storen Juliana aan de zijlijn dacht door te breken. Één van de centrale verdedigers van SIOL moest aan de noodrem trekken en de uitstekend leidende scheidsrechter Arts toonde hem direct de gele kaart. Hierna bleef het spel op en neer golven, waarbij Juliana gevaarlijk werd met schoten van net buiten de zestien, deze werden echter steeds goed verwerkt door de SIOL doelman.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld, waarbij Juliana net iets beter in de wedstrijd zat dan SIOL, maar beide ploegen konden geen grote kansen afdwingen. Wel had Juliana verschillende mogelijkheden, waarbij telkens de SIOL defensie of doelman op tijd redding konden brengen. De wedstrijd leek dan ook te gaan eindigen zoals hij begonnen was, met een 0-0 stand. Juliana bleef echter mogelijkheden zoeken en werd hier ook voor beloond. 3 minuten voor tijd werd Justin Jacops op links diepgestuurd, en zijn voorzet werd binnen de beruchte lijnen met de hand tegengehouden. De scheidsrechter wees hierna resoluut naar de strafschopstip. Berry van Krijl wist met dit buitenkansje wel raad, en stuurde de bal keurig in de onderhoek in het doel. In de laatste minuten probeerde SIOL nog wel iets te forceren, maar de 0-1 bleef staan op het bord.

Scheidsrechter: Arts (Schaijk)