Zaterdag 7 oktober stond de tweede competitiewedstrijd voor de dames van MHV ’81 tegen NOAV, uit het Limburgse Susteren, op het programma.

De speelsters van MHV wisten niet zo goed wat ze konden verwachten van NOAV omdat ze daar nog nooit tegen gespeeld hadden. Voor de wedstrijd werden de dames van MHV nog gewezen op belangrijke punten die ze moesten toepassen in de wedstrijd.

In het begin van de wedstrijd lag het tempo van beide teams hoog. Het begon met een doelpunt van NOAV en meteen daarna scoorde MHV. NOAV wist op een voorsprong te komen van 1-2. In de daarop volgende minuten bleef MHV met veel overtuiging en doelgerichtheid handballen. NOAV schakelde het tempo na ongeveer 10 minuten een tandje terug. Terwijl MHV met veel snelle tegenaanvallen en goed handbal aan de kant van MHV. De rust werd bereikt in met een stand van 17-10.

Tijdens de rust werd in de kleedkamer van MHV gezegd dat ze zo door moesten gaan en dat ze goed stonden. De tweede helft ging MHV goed van start. Er waren veel snelle tegenaanvallen en het scoreverloop verliep positief voor MHV. De dames lopen uit naar een stand van 32-17. In de laatste tien minuten ging het wat minder bij MHV en kwam er een eindstand van 33-22. Al met al een zeer positief resultaat.

Op naar de volgende wedstrijd tegen BSAC uit Maasbree. Deze zal plaatsvinden op 14 oktober om 20.00 uur. Hopelijk komen jullie ons aanmoedigen!