Pupil van de week bij Juliana was Amber Roijendijk.

Na 3x winst oprij, mocht Juliana het zondagmiddag 15 oktober opnemen tegen Constantia uit Wanroy, dat met 2 punten minder op de 2e plaats stond.

Constantia probeerde meteen in de eerste minuten het verschil te maken. Meer dan een enkele mogelijkheid tot een kans leverde dit echter niet op. Het vervolg van de eerste helft werd dan ook vooral gekenmerkt door een slag op het middenveld.

Tegen het half uur werd echter Juliana uit het niets gevaarlijk. Op de linkerflank kon Juliana middels Jelle Staal een vrije bal oppikken. Die vervolgens op rechts Syb Daverveld in kon spelen. Deze kon met een simpele schijnbeweging de Constantia defensie op het verkeerde been zetten en met een uitstekende steekpass de goed doorgelopen Jelle Staal weer bedienen. Deze wist vrij voor de Constantia goalie wel raad met de geboden kans en de 1-0 op het bord te toveren.

In de 2e helft probeerde Constantia weer vanaf de aftrap druk te zetten op de Juliana defensie. Dit keer had het meer succes. Na een kleine 10 minuten in de 2e helft kwam Constantia langszij, toen het maar niet lukte om de bal de zestien uit te werken. Toen de bal uiteindelijk wel de zestien uit gewerkt werd viel deze pardoes voor de voeten van Ton Aben, die vervolgens meteen op doel schoot. Via de handen van doelman Jacobs, en de onderkant van de lat verdween deze in het Juliana doel.

Hierna nam Juliana weer het initiatief maar verder dan een schot op de paal van Jord Thijssen kwam het niet. Enkele minuten later viel de beslissing aan de andere kant door een misverstand tussen een Juliana verdediger en de doelman. De Juliana goalie werd met rood weggestuurd en de toegekende strafschop werd onberispelijk ingeschoten door Ruud van Duijnhoven. Eindstand 1-2.