In een geplande vrije week speelden toch twee Taflanteams. Taflan 1 speelde uit tegen TCB en Taflan 4 speelde een derby tegen Mitac.

Het eerste team speelde eigenlijk geen inhaalwedstrijd, maar speelde alvast de laatste wedstrijd van het seizoen. Tegen TCB moest er geen goede score worden neergezet. Rico Baars, Jan van der Linden en Jörgen Bisschops speelden een goede, soms was wisselvallige wedstrijd. Toch kwam de tegenstander er niet echt aan te pas. Na 3 uur spelen stond er een 2-8 overwinning op het scorebord. Jan en Rico wonnen allebei drie wedstrijden en Jörgen won één keer. Volgende week mogen ze het weer opnemen tegen TCB, alleen dit keer thuis.

Ook Taflan 4 deed het goed. Op woensdag 18 oktober werd er ruim gewonnen van Mitac. De eerste wedstrijd werd nog gewonnen Mitac, maar ze moesten weer wachten tot de zesde wedstrijd om een tweede punt te pakken. Dit tweede punt was tevens het laatste punt. Tiny Arts won twee wedstrijden net als Josina van Ras. De man van de avond was Frans de Gruiter. hij wist al zijn wedstrijden te winnen.