Maandag 23 oktober jl. vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Juliana. De voorzitter, Tom Heerbaart, constateerde tot zijn voldoening dat hij een grote schare van leden mocht verwelkomen op deze traditionele bijeenkomst.

In zijn openingsrede gaf hij een brede inkijk op het wel en wee van Juliana waarbij hij stilstond bij de overleden leden en supporters van het afgelopen jaar waar met name het heengaan van Ben van Boekel(oud voorzitter), Chris van Vorst (oud voorzitter), Dennis Verweijen en Jamel El Boazzati veel impact heeft achtergelaten bij Juliana.

Vervolgens doen de verantwoordelijke bestuursleden ieder verslag van “hun “ afdeling. Hierbij wordt duidelijk zichtbaar dat het vrijwilligerswerk en aanbod een pijnpunt blijkt voor de vereniging. Er worden vervolgens ook ideeën aangedragen dit in goede banen te krijgen. Het “U vraagt, wij draaien” ligt achter ons volgens het bestuur.

Ook de penningmeester geeft aan dat de vereniging moeite heeft om “alle ballen hoog te houden” en kondigt ideeën en voorstellen aan hoe dit voor de toekomst veilig te stellen.

Na de pauze is het pastor van de Meijden die een bezielend woordje houdt waarbij hij de maatschappelijke positie van Juliana in het Millse voor het voetlicht brengt en met name terugblikt op de rol die Juliana vervulde bij de stamceldonoractiviteiten t.b.v. de helaas onlangs overleden Dennis Verweijen. De wedstrijd tegen de oud profs en de mediapubliciteit die Juliana los wist te maken was hartverwarmend volgens de geestelijk adviseur van Juliana.

Na deze inspirerende woorden is het de beurt aan de uitreikingsceremonie van de diverse trofeeën.

Sportman/vrouw werd Anne Derks, De eer van de pechvogel viel Jan van Houtum ten deel. Topscorer afgelopen seizoen werd Jürgen van Hal. De Karel Kremers bokaal voor het meest verdienstelijke lid van de vereniging was voor Peter v.d. Cruijsen die deze trofee een jaar lang in de kast mag zetten. Bij de bestuursverkiezing die hier op volgde kregen de aftredende leden de volle steun van de vergadering om er nog een periode aan vast te maken.

Na een korte rondvraag werd de vergadering afgesloten met nog “een rondje van de zaak”.