Aanstaande zondag 5 november wordt de derby gespeeld die we vorig seizoen node gemist hebben.

Er wordt al reikhalzend naar uitgekeken: niet alleen door de supporters uit Wilbertoord en Sint Hubert die er weer ouderwets op uit kunnen, maar ook gewoon op het sportieve vlak.

Dit komt mede door inbreng van jonge spelers in beide selecties die jarenlang samen hebben gevoetbald in de combinatie de Willy’s - Sc St Hubert, waar ze zich gezamenlijk hebben ingezet voor een zo goed mogelijk resultaat. En dan nu elkaars rivalen, in de goede zin van het woord. We hopen natuurlijk op een wedstrijd die kraakt, die de klassieker van 22 oktober jl. uit de boeken speelt en met een méér dan positieve inbreng van de veeltallige supporters uit beide dorpen.

Kom op tijd want de organisatie van Sc St Hubert heeft niet stil gezeten en biedt spektakel rondom deze derby. Bij goed weer zal een drone tijdens de wedstrijd opnames maken die nadien op groot scherm zullen worden nabeschouwd. Ook de voorbeschouwing die we allemaal kennen van tv, wordt niet uit de weg gegaan.
Pupillen worden ingezet, er is een superloterij enz. enz. Na afloop zal dj Benzel de zaak aan elkaar draaien.

Het wordt nu wel echt tijd dat de KNVB deze derby in het rijtje gaat opnemen van de belangrijke Brabantse derby’s o.a.: FC Eindhoven - PSV / PSV - NAC / Willem II - RKC / NAC - Willem II / TOP Oss - Den Bosch en dus last but not least Sc St Hubert - de Willy’s.

Kom met z’n allen naar Sportpark het Breexsel te Sint Hubert voor d’n Derby op 5 november, aanvang activiteiten rondom de wedstrijd 14.00 uur.

Kom op tijd zo dat u niets hoeft te missen.

SC St Hubert