Op zondag 12 november 2017 speelden dames 1 van MHV’81 een uitwedstrijd tegen de dames van Cabooter Group/HandbaL Venlo. Voor aanvang van de wedstrijd de nummers 5 en 9 in de hoofdklasse Dames Senioren C.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd was binnen een minuut gemaakt, via een 7 meter, vanwege een overtreding op de Millse cirkelspeelster. Al snel maakte Handbal Venlo de stand gelijk vanuit de linkeropbouw speelster, welke gevolgd werden door nog twee doelpunten aan Limburgse zijde.

De eerste 7 meter werd benut door Handbal Venlo, waardoor de stand 4-2 werd. Al snel kreeg ook MHV haar tweede 7 meter, met daarna ook een strafworp voor Handbal Venlo. Na 10 minuten gespeeld te hebben, stond Handbal Venlo met 4 punten voor, 8-4. De coaches van MHV wisten dat ze een tactische zet moesten maken. Hierdoor kon MHV dichterbij komen en zelf zorgen voor een gelijke stand op het scorebord. Na 30 minuten stond Handbal Venlo met 1 punt voor en gingen de teams met 13-12 de rust in.

In de tweede helft was wederom het eerste doelpunt voor MHV en was het weer gelijk. MHV kreeg echter een mindere fase, door de vele afspeelfouten. Hierdoor kon Handbal Venlo weer wat puntjes uitlopen naar een stand van 19-14. Door snel spel en goed keeperswerk van Linda Fick, wist MHV het gat kleiner te maken, naar 3 doelpunten.

MHV wist zelfs het gat te verkleinen naar 1 punt achter, maar wist de stand niet gelijk te trekken. Handbal Venlo kreeg in de laatste minuten van de wedstrijd nog een twee minuten tijdstraf door een overtreding op de hoekspeelster van MHV’81.

Eindstand Cabooter Group/HandbaL Venlo DS2 - M.H.V. '81 DS1: 24 - 21.

Aanstaande zaterdag 18 november, spelen de dames van MHV’81 een thuiswedstrijd tegen De Sprint uit Deurne, om 20.45 uur in Mill. Daarbij kunnen zij alle support vanaf de tribune gebruiken. U bent van harte welkom in sporthal de Looierij.

Op de site van MHV ’81, www.mhv81.nl, vind u verder ook verder alle mogelijke informatie over MHV ’81.