Helaas geen overwinning voor Vollan D3 tegen het 2de Damesteam van Apollo uit Mill. Vollan startte wel erg sterk en overtuigend in de 1ste set en na de klinkende 25-15 leek er geen vuiltje aan de lucht.

Niets bleek echter minder waar. Het spel aan de kant van Vollan werd slordiger en slordiger en Apollo kwam steeds beter in de wedstrijd wat uiteindelijk resulteerde in een 1-3 overwinning voor de bezoekers uit Mill waar niets op af te dingen viel. Een gemiste kans voor de ploeg van coach Mark van de Heuvel wat erg jammer is, zeker gezien het feit dat de ploeg veel beter kan als dat ze in deze wedstrijd hebben laten zien.

Vollan D2 deed het in de omgekeerde volgorde. Zij begonnen erg slordig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd tegen VCP DS1 uit Oploo met als gevolg een setstand van 18-25 voor VCP op het scorebord. Na dit setverlies kwam er kennelijk het besef bij de speelsters dat er uit een ander vaatje getapt moest worden. Uiteindelijk ontstond er een boeiend gevecht in de rest van deze wedstrijd waarin eigenlijk niet te voorspellen was wie er als uiteindelijke winnaar uit de bus zou komen. Het bleef maar stuivertje wisselen op het scorebord maar Vollan was telkens in de beslissende fases van de resterende 3 sets doortastender als VCP en met setstanden van 25-22/25-22 en 25-20 werd deze strijd dan ook beklonken met een 3-1 overwinning wat we gerust een knappe prestatie kunnen noemen.

De overige teams van Vollan waren vrij van competitieverplichtingen.