Op zaterdag 18 november speelden dames 1 van MHV’81 een thuiswedstrijd tegen De Sprint uit het Brabantse Deurne. MHV had op dat moment 6 punten en De Sprint stond een plekje in de ranglijst hoger, met 8 punten.

MHV begon slecht aan de wedstrijd. De linker opbouwspeelster van De Sprint kreeg vrij baan en kon zo gelijk de eerste drie punten van de wedstrijd scoren. MHV miste daarentegen een hoop open kansen en kreeg al snel een twee minuten tijdstraf, waardoor het na 5 minuten al tegen een 0-4 achterstand aankeek.

De eerste 7 meter werd benut door de linker opbouwster van De Sprint , maar al snel keer ook MHV haar eerste 7 meter. MHV kon zelf gelijk komen door de tweede benutte 7 meter. Na 15 minuten spelen stond het dan ook 7-7. De Sprint veranderde van dekking en MHV paste haar aanvalsvorm ook aan. Dit was een goede zet vanuit de coaches van MHV, want hierdoor konden ze de wedstrijd naar hun hand zetten. MHV kreeg weer zelfvertrouwen, de kansen werden nu wel afgemaakt en door snel spel liep het verschil in score snel uit naar een 17-11 ruststand.

Wederom werd na rust de score geopend door de linker opbouwspeelster van De Sprint. MHV bleef gelukkig haar zelfvertrouwen houden en zorgde zelfs voor 10 punten verschil op het scorebord. Dit verschil bleef een tijdje gehandhaafd, waardoor het na 15 minuten spelen 27-17 was. MHV ging echter slordig spelen en maakte open kansen niet af. Hier was juist hard op getraind de laatste weken. Hierdoor werd het verschil kleiner en na een 7 meter voor De Sprint en een twee minuten tijdstraf aan Millse zijde, werd de einstand 30-26. De dames van MHV hebben het in de laatste fase van de wedstrijd laten liggen, anders had het een veel ruimere overwinning geweest. Desondanks zijn de 2 punten in Mill gebleven.

Aanstaande zaterdag 25 november, spelen de dames van MHV’81 een uitwedstrijd tegen het tweede damesteam van Bevo uit het Limburgse Panningen.