Ja hoor, Hockey Club Mill heeft er weer een kampioenselftal bij: De meiden van MD1!

Deze tieners hebben er keihard voor moeten knokken om bovenin mee te draaien, lang op de 2de plaats gestaan maar de cruciale wedstrijd van vorige week tegen de voormalig nummer 1 Gemert moest het tij doen keren. Er moest gewonnen worden en dat deden ze, prachtige strijd geleverd en verdiend gewonnen met 4-2. Afgelopen zaterdag moesten ze minimaal 1 punt halen om het kampioenschap binnen te halen. Natuurlijk werd er de hele week al over gesproken en ja, de spanning was te voelen maar met een 3-2 winst hadden de powergirls hun eerste kampioensfeest veiliggesteld!

Meisjes D1 is een zeer hecht team en spelen al wat langer samen, dat kun je zien. Ze vechten werkelijk voor iedere meter maar bovenal, ze knokken voor elkaar en hebben erg veel plezier in het spel en met elkaar!

Na de wedstrijd was er een klein feestje, muziek en (kinder)champagne op het bordes en daarna een lekker broodje knakworst met ranja. Graag willen wij HC MILL, vrijwilligers en alle ouders bedanken die hieraan mee hebben gewerkt, maar bovenal: de trainers en coaches die de meiden altijd maar weten te motiveren! BEDANKT!