Op zaterdag 23 december 2017 zal de 2e editie plaatsvinden van de tennisderby “Jetzt gehts los” tussen Langenboom en Mill. Dit jaar zal het strijdtoneel plaatsvinden op de tennisbanen van T.C.Topio Mill.

Om 16.00 uur worden de deelnemers in de kantine aan de Vorleweg ontvangen met traditionele “Kaffee und Kuchen”. Daarna worden alle deelnemers gemixt en worden dubbelpartijen gespeeld tot ca. 22.00 uur. Rond 22.30 uur gaat met behulp van het “eindspel” bepaald worden welke tennisvereniging zich in 2018 kampioen van de derby mag noemen.

Vorig jaar gingen alle prijzen richting Mill en ontpopte Corine Reinen zich als clubicoon voor Topio Mill. Fanatiek en toch beheerst veegde zij bijna letterlijk de ene na de andere tegenstander en tegenstandster van de baan wat uiteindelijk beloond werd met een levensgrote wisselbeker. Protesten uit het publiek dat Corine ook een “Langenbooms” verleden heeft werd door bepaalde leden van de organisatie lachend van de hand gewezen.

De gewonnen bekers hebben een jaar lang een prominente plaats ingenomen in de kantine van Topio Mill en het is de organisatie ter ore gekomen dat bijna iedere bezoeker van de kantine, gevraagd en ongevraagd, er op gewezen werd dat deze bekers gewonnen waren tegen TCL uit Langenboom.

En nu is het dus tijd om een einde te maken aan deze “borstklopperij” en de prijzen opnieuw te verdelen. Wil jij een einde maken aan de Millse heerschappij, lijkt het je leuk om net als Corine een jaar lang als held en/of heldin door je vereniging gezien te worden of heb je niets met die poespas maar vind je het gewoon leuk en gezellig het jaar af te sluiten met een tennistoernooi? Schrijf je dan voor 6 december in. Ben je geen lid of woon je bijvoorbeeld in een ander kerkdorp dan kun je ook inschrijven en opgeven voor welke vereniging je uit wilt komen. Inschrijfgeld bedraagt 15 euro te voldoen bij aanvang toernooi. Hiervoor word je voorzien van koffie en van hapjes gemaakt door een gerenommeerde en door een breed publiek geliefde Millse. Drank is exclusief.

Opgave kan door een E-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam en telefoonnummer.

Namens de organisatie tot zaterdag 23 december!

Petra, Hudy, Robert en Joop.