In een ietwat tegenvallende wedstrijd heeft SES de punten binnenshuis gehouden. Op een matig veld versloeg de Langenboomse ploeg HBV met 4-1.

Voor rust was er weinig te beleven. Melvin v.d. Elzen kreeg een aardige kans, maar mikte met buitenkant voet langs. Tot pal voor rust. Diezelfde v.d. Elzen kreeg de bal op een presenteerblaadje en verschalkte de Beerse doelman in de verre hoek. Gijs Bens had 2 minuten later de 2-0 op de schoen, maar faalde 1 op 1 met de keeper.

Dat lukte Bens wel in de tweede helft. Zijn vrije trap van een meter of 25 zeilde langs alles en iedereen bij de tweede paal binnen. Daarna golfde het spel op en neer, HBV kon en niet en het leek alsof SES niet meer wilde. In het laatste kwartier kreeg SES nog voldoende kansen om de score uit te breiden, maar het vizier stond niet meer op scherp. Tot de 89e minuut. HBV scoorde de aansluitingstreffer; kreeg nog een goede kans op de gelijkmaker, maar Jon de Klein pakte goed een schot vanaf de tweede lijn. Ruim in blessuretijd maakte Sebe van Huisseling een einde aan de wedstrijd door de 3-1 binnen te tikken. Een minuut later tikte Melvin zelfs nog de 4-1 op het scorebord. De buit was binnen voor de Langenboomse ploeg en kan, met de toppers tegen Constantia en SDDL, de bovenste regionen aantikken.

SES - HVB 4-1 (1-0)
44’ v.d. Elzen 1-0
50’ Bens 2-0
89' Linders 2-1
92' van Huisseling 3-1
93' v.d. Elzen 4-1