Mill - Op zondag 3 december 2017 speelden Dames A van MHV’81 een thuiswedstrijd tegen de Dames A van HABO’95 uit Boekel.

Voor aanvang van deze wedstrijd zijn de Dames A van MHV’81 na het spelen van 7 wedstrijden nog steeds ongeslagen. En staan dus eerste in de algemene rangschikking.

Het eerste doelpunt werd gemaakt door HABO ’95, maar al snel kwam MHV voor te staan met 3-1. In het begin verliep het nogal moeizaam met veel balverlies en slechte afrondingen. MHV ´81 bleef wel in de hele eerste helft met een aantal punten voorstaan. Vanaf afstand gingen de ballen er goed in aan Millse kant, maar vanuit de hoek hield de keeper van HABO ´95 de ballen er steeds goed uit. De stand liep steeds hoger op en beide teams gingen de rust in met een 14 - 4 voorsprong voor MHV’81.

In de tweede helft verliep het spel van MHV beter dan in de eerste helft, de ballen gingen er gemakkelijker in en de keeper van MHV stond goed te keepen. Waaronder ook een 7 meter tegengehouden. De stand liep steeds hoger op ook aan de kant van HABO, en de eindstreep wordt gehaald met een 26-13 overwinning voor de Millse Dames. MHV ’81 DA1 is nog steeds ongeslagen na 8 wedstrijden en behouden zo de eerste plaats met 16 punten na 8 wedstrijden spelen in de rangschikking.

Eindstand MHV’81 DA1 - HABO’95 DA1: 26-13

Volgende week zondag 10 december, om 13.25 uur, spelen de dames A van MHV een thuiswedstrijd tegen Handbal Someren.

Op de site van MHV ’81, http://www.mhv81.nl, vindt u verder ook verder alle mogelijke informatie over MHV ’81.