Herpinia kwam zondag 3 december naar Mill met slechts 4 doelpunten tegen in 8 gespeelde wedstrijden.

Vooraf leek het dus ook niet eenvoudig om een goed resultaat neer te zetten. Ondanks dat alles zag pupil van de week Niels Arts zijn Juliana met 5-0 winnen.

Dat het een lastige middag kon worden voor Juliana bleek toen na slechts 3 minuten spelen de Juliana doelman al een bal van de voet van de Herpinia spits moest plukken, die na een toevallige kaats pardoes voor zijn voet was gevallen. Het was echter Juliana wat uit het niets op voorsprong kwam. Goed doorzetten op rechts van Justin Jacops, bracht na een goede voorzet, Jelle Staal vrij voor de keeper. 1-0 3 minuten later eiste dezelfde Jelle Staal een negatieve hoofdrol op, nadat hij onnodig doorging op de Herpinia defensie en door de scheidsrechter de rode kaart werd getoond.

In het vervolg van de eerste helft bleef Juliana eenvoudig op de been, en in plaats van een gelijkmaker was het Juliana wat op een 2-0 voorsprong kwam door een doelpunt door Camiel van Geenen. Vlak voor rust valt ook aan Herpinia kant een rode kaart als na een onschuldig ogende duwpartij de linksback van Herpinia naar de catacomben wordt gestuurd.

Door deze rode kaart verloopt de tweede helft weer meer gelijkwaardig, waar vooral Juliana van profiteert. In de 52e minuut van de wedstrijd is het Tom Gerrits die van achteruit Justin Jacops vrij voor de keeper weet te zetten. Op zijn beurt weet Justin met een subtiel lobje de keeper te verschalken en de 3-0 aan te tekenen.

Hierna laat Juliana het initiatief aan Herpinia, om vooral in de omschakeling de gevaarlijkste ploeg te blijven. Een kwartier later is het dan ook dezelfde Justin Jacops die na goed doorzetten van Camiel van Geenen de 4-0 aan weet te tekenen.

Een kwartier voor tijd is het verzet van Herpinia helemaal gebroken als ook de tweede rode kaart valt. Hierna krijgt Juliana meerdere mogelijkheden om de score uit te breiden, echter alleen Tom Gerrits weet nog het net te vinden nadat Justin Jacops niet zelfzuchtig is en hem in stelling bracht. Eindstand 5-0.