Hekkensluiter VC Volt uit Cuijk zou gezien de stand op de ranglijst een gemakkelijk te nemen hindernis moeten zijn. Grootste valkuil met dit soort wedstrijden is onderschatting van de tegenstander.

Vollan startte erg slap en gaf de tegenstander de kans om in de wedstrijd te groeien in de 1ste set. Door tijdig ingrijpen van coach John Munten werd de 1ste se ternauwernood met 25-22 gewonnen.

Wellicht kwam hierna het besef bij de speelsters dat ze wel voluit moesten blijven gaan om hier een goed resultaat neer te zetten. In het vervolg van de wedstrijd werd het klasse verschil uiteindelijk wel duidelijk. Het spel was echter nog niet oogstrelend maar met de setstanden van 25-13/25-15/25-15 werd de eigenlijk verplichte 4-0 overwinning een feit waardor het puntentotaal met 5 werd verhoogd tot 31 uit 9. Door dit resultaat kruipt het team steeds dichter naar de top van het klassement en met een 4de plek en met nog 1 wedstrijd tegoed t.o.v. het als 3de genoteerde Detac behoort de 3de plaats nog steeds tot de mogelijkheden.

Vollan DS 2 moest eveneens aantreden tegen de lantaarndrager van de andere 2de klasse, Peter Peters uit Schaijk. Ook Vollan DS 2 startte erg slordig en gaf eigenlijk het initiatief over aan de tegenstander die maar liefst een voorsprong van 17-11 bij elkaar wisten te volleyballen. Uiteindelijk wist Vollan weer een 18-17 voorsprong te nemen in deze set maar verzuimde vervolgens om verder afstand te nemen en de 1ste set ging dan ook met 22-25 naar de tegenstander. Duidelijk was echter wel dat Vollan het niet kado zou krijgen en dat ook zij volle bak moesten gaan spelen om deze wedstrijd in winst om te kunnen zetten. Dit gebeurde dan ook en de setwinst van 28-26 in de 2de set voor Vollan was wellicht een mentale tik voor de ploeg uit Schaijk.
Setstanden van 25-14 en 25-20 in de 3de en 4de set resulteerden dan ook in een 3-1 overwinning waardoor de ploeg van coach Riny Cuppen lekker mee blijft draaien in de bovenste regionen van de middenmoot.

Vollan DS 3 leed jammer genoeg een n3-1 nederlaag tegen het als 4de genoteerde Luctor DS 2 uit Rijkevoort.