In het weekend van zaterdag 13 op zondag 14 januari ’18 vindt het traditionele Nachttoernooi van Apollo plaats. Het wordt dit jaar voor de 26ste keer gehouden. Sporthal De Looierij is the place to be.

Tijdstip van aanmelden is 18.00 uur, zodat stipt om 18.30 uur de selectiewedstrijden kunnen aanvangen. Rond de klok van 20.00 uur starten de poulewedstrijden, waarbij men naar slagkracht en technisch vernuft ingedeeld wordt. Zo kan iedereen op zijn niveau gelijkwaardige tegenstanders ontmoeten. Om 01.00 uur ’s nachts zijn de wedstrijden gespeeld: de winnaars van de loterij worden bekend gemaakt en afsluitend krijgen de nummers 1 van de poules ’n aandenken. De overall winnaar is de nummer 1 van de sterkste poule. Op de site: www.apollomill.nl is alle nadere informatie, het reglement, het aanmeldingsformulier en de wijze van betaling te vinden.

Let wel: Er moeten in ieder team minstens 2 dames actief aan de wedstrijd deelnemen. Het is verboden om alcoholische dranken mee te nemen naar de sporthal. In de kantine bij Patrick Weren is ruimte en tijd genoeg om gezellig na te keuvelen of even te ontspannen. De maatregel: Geen alcohol onder de 18 jaar wordt bewaakt. Neem in geval van twijfel ’n identiteitsbewijs mee. Teamleiders dienen zich mede verantwoordelijk te voelen. Ondanks deze beperking zal het, zoals ieder jaar, tot in de vroege uurtjes bijzonder gezellig zijn in Patricks bar. Ben dus van de partij: op dit moment zijn nog voldoende plaatsen te vergeven, maar dat kan snel ver-anderen. Aanmelden kan via de site van Apollo: www.apollomill.nl,.

Apollo is tevens haar sponsors dankbaar, die het mogelijk maken dit jaarlijkse sportgebeuren plaats te laten vinden. M.n. Albert Heijn van de Ven, de plaatselijke Rabobank en Bosch Car Service Thoonen dragen hier ’n behoorlijk steentje aan bij! Zorg dat je van de partij bent.

Apollo wenst haar leden, sponsors en alle inwoners van Mill bijzonder gezellige Kerstdagen toe en ’n gelukkig, gezond 2018.