Op zaterdag 30 december 2017 organiseert dartclub NoScore vanaf 20.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill voor de zevende keer een gemeentelijk darttoernooi of te wel het Geminte Mill.

Dat wil zeggen dat iedereen die in de gemeente Mill en Sint Hubert woont of bij een dartclub uit deze gemeente speelt, mee mag doen aan dit toernooi. Inschrijven kan tot 19:30 aan de wedstrijdtafel bij ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en deelnemen kan voor 7 euro per persoon.

De eerste editie werd in 2011 gewonnen door Manfred van Daal. In 2012 & 2013 was het Bas Abels die de Geminte Mill won. In 2014 was het weer de beurt aan Manfred van Daal om de hoofdprijs in ontvangst te nemen en ook in 2015 was het Manfred van Daal die wederom de beste was van de Geminte Mill. Vorig jaar was het echter Marcel Olivier die de felbegeerde Dennis Kremers Wisseltrofee in ontvangst mocht nemen.

Wie o wie zal er dit jaar met deze trofee vandoor gaan? Dit zullen we op zaterdag 30 december zien. Inschrijven kan tot 19.30 aan de wedstrijdtafel bij ’t Lagerhuis. Het toernooi zal omstreeks 20.00 uur aanvangen. Komt u dus uit Mill, Langenboom, Wilbertoord of Sint Hubert, speelt u bij een dartclub uit de gemeente Mill en Sint Hubert of heeft u een andere duidelijke binding met deze gemeente, doe dan mee aan dit toernooi.

Tevens om alvast voor in de agenda te noteren, de Open Millse Darts Trophy Singles op vrijdag 16 februari 2018, de Open Millse Darts Trophy Koppels op zaterdag 17 februari 2018.

Meer info over onze dartclub, toernooien en competities kunt u vinden op onze website: www.dcnoscore.nl en facebookpagina; www.facebook.com/dcnoscore.