Aan de opmars van het 1ste Damesteam kwam in de wedstrijd van afgelopen zaterdag een abrupt einde. De vorige wedstrijd tegen Achilles uit Beugen werd nog vrij overtuigend met 3-1 gewonnen.

In deze wedstrijd echter had Vollan een grotere tegenstander aan zichzelf als aan Achilles. Het spel aan de kant van Vollan was eigenlijk de gehele wedstrijd onverzorgd waardoor de anders toch redelijk vaste spelpatronen er totaal niet uit kwamen. De kleine sportzaal in Beugen kunnen we nog wel enigszins als excuus aanvoeren maar toch. De 1ste set werd ongelukkig verloren met 25-23.

De 2de set was weer voor Vollan met 22-25 en de 3de set werd wel erg overtuigend met 15-25 gepakt en in die fase leek de wedstrijd gelopen. In de 4de set kwam Achilles, mede door het ondermaatste spel van Vollan weer langszij. In de beslissende fase werd Vollan wel benadeeld doordat bij een setstand van 24-24 een touchebal van Achilles door de arbiter niet werd gegeven cq.gezien waardoor Achilles op 25-24 kwam terwijl het eigenlijk 24-25 voor Vollan had moeten zijn. Achilles verzilverde vervolgens het setpoint waardoor de stand in sets weer gelijk werd getrokken. De 5de set was Vollan zeker in het begin niet bij de les waardoor zij de hele set achter de feiten aan liepen.
15-12 voor Achilles resulteerde dus in een 3-2 nederlaag voor Vollan waar vooraf, zeker gezien de vorige wedstrijd denk ik, niet op was gerekend.

Vollan DS 2 speelde hun wedstrijd vrijdagavond al en zij blijven vriend en vijand verbazen. Opnieuw een 3-1 overwinning in Oploo tegen VCP en dus wederom werden 4 punten toegevoegd aan het totaal. 30 uit 11 is een prima score voor de ploeg van coach Riny Cuppen. Kanjers.

Vollan DS3 leed een 3-1 nederlaag tegen Apollo DS 2 uit Mill evenals Vollan MB dat met 3-1 hun meerdere moest erkennen in VCP.

Vollan MC begon de 2de competitiehelft erg goed en behaalde een 4-0 overwinning tegen VC Volt wat zeker een feestje waard is.